image2vector-svg

Speciaslist in elektrische storingen en plc programering

Over ons

Onze visie

Jadama is het bedrijf om je technisch te ondersteunen.

Ik ben Jarek en mijn avontuur met stroom begon toen ik als        8-jarige jongen in Polen mijn eerste multimeter heb gekocht. Ik was dolblij dat de door mij gebouwde elektrische voeding perfect werkte en dat passie heeft me nooit meer verlaten.

In de afgelopen 33 jaar heb ik me continu ontwikkeld. Na behalen van MBO-Elektrotechniek en HBO-Bachelor in systeemprogrammering ben ik in 2007 naar Nederland gekomen om aan de slag te gaan bij toonaangevende nationale en internationale bedrijven zoals Vergeer Holland, Sushi Ran, Erbi Keukenbladen, en meer.

Na 4 jaar werkzaam te zijn als buitendienst servicemonteur zag ik groeiende behoefte aan gespecialiseerde techniek en dat was de reden om Jadama op te richten. Samen met mijn team staan we klaar om onze klanten snel en optimaal te helpen met al hun elektrotechnische uitdagingen en problemen.

Onze missie is duidelijk: we laten niet los tot je probleem definitief is opgelost.

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom werken we samen met jou om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke eisen voldoen. We zijn toegewijd aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en streven naar voortdurende verbetering en innovatie.

Mijn werk is mijn echte passie en je kan me letterlijk wakker maken als je storing hebt. Als ik niet aan het werk ben dan doe ik graag projecten in en rond het huis of breng ik de tijd door met mijn vrouw en twee zoons.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?