MONTAGE, REPARATIE, PLC-PROGRAMMERING, STORING OPLOSSING EN MEER
 Ik installeer, repareer en programmeer industriële apparaten en elektronica.


Wie Ik ben?

 

Ervaart uw machine een storing of werkt uw productielijn suboptimaal? Ik los dit snel, praktisch en kostenefficiënt voor u op.
Mijn lovende referenties bevestigen mijn onderscheidende prestaties binnen alle soorten productielijnen e.g. kaas, meubels, bottelarij, sushi, etc. Geen verpakkingsmachine of etiketteermachine is voor mij onbekend gebied.
Mijn naam is Jarek, dankzij mijn passie voor techniek heb ik me de afgelopen 33 jaar continu ingezet om te verbeteren. Na behalen van MBO-Elektrotechniek en HBO-Bachelor in systeemprogrammering ben ik in 2007 naar Nederland vanuit Polen gekomen om aan de slag gegaan in posities als Service en Onderhoudsmonteur bij toonaangevende nationale en internationale bedrijven zoals Vergeer Holland, Sushi Ran, Erbi Keukenbladen, en meer.
Heel graag kom ik met u zo snel mogelijk in contact om een prachtige en vooral productieve duurzame samenwerking aan te gaan.

Bel of stuur een bericht naar 0633876933, of mail me op info@jadama.nl
Onmogelijke dingen doe ik meteen en op een wonder moet je even wachten.
Hartelijke groeten,
Jarek Piluch.  

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn